Tekstproducties

Meer en meer bedrijven zien het belang in van teksten die afgestemd zijn op de stijl van hun bedrijf of product. Het vaak informatieve karakter van beschrijvingen wordt aangevuld met elementen die aansluiten bij de merkidentiteit. Bij het lezen van treffende teksten neemt de merkbeleving toe. Solide communicatie schrijft voor uiteenlopende markten en doelgroepen.

  • Wij schrijven voor internet en social media
  • Wij schrijven artikelen op basis van research of interview
  • Wij ‘vertalen’ uw businessplan naar communicatieboodschap
  • Wij laten woorden spreken bij uw product

Hoe blijft uw website actueel?

U heeft een website ontwikkeld die er mooi bij staat. De pagina’s zijn aangemaakt en alle contactgegevens toegevoegd. Heel mooi… al is het actueel houden van uw website toch meer werk dan u dacht. Herkent u dit? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden van structurele webredactie. Samen bepalen we de omvang en de frequentie van de actualiteiten en Solide communicatie regelt de rest. Uw website blijft actueel en laat de dynamiek van uw bedrijf zien.

Een relatiemagazine of nieuwsbrief voor uw bedrijf?

Vorm samen met Solide communicatie het redactieteam van uw relatiemagazine, nieuwsbrief of jaarboek. Samen bepalen we de inhoud, Solide communicatie regelt de rest. Van planning en coördinatie tot vormgeving, tekstproducties, fotografie en drukwerk. Zelfs de distributie kan Solide communicatie voor u organiseren.

Artikel of interview?

Zoekt u een freelance tekstschrijver voor een artikel, interview of corporate brochure? Vraag dan eens een offerte aan bij Solide communicatie en laat u verrassen door aantrekkelijke prijsstellingen.

Translate »