Identiteit maakt een merk sterk.

Merkbeleving-solide-communicatie-2Hoe beleven klanten jouw merk?

Het neerzetten van een bedrijf is niet iets dat alleen bij de opstart ervan speelt.

Het positie bepalen, doelen stellen en koers bepalen zijn continu-processen en hebben invloed op stilstaan of vooruitgang.

 Bouw aan jouw merk vanaf het moment dat je begint te denken aan een eigen bedrijf. 

Jouw eigen bedrijf
Het starten van je eigen bedrijf doe je niet zomaar. Je gaat een uitdaging aan om zelf in je inkomen te voorzien door jouw dienst of product op de markt te brengen. Omdat je vanaf het begin van je plannen al bouwt aan een merk, helpen wij je graag vanaf dat moment al bij het vorm en inhoud geven aan je bedrijf. We maken bijvoorbeeld een passend logo en huisstijl voor je en adviseren je over de inzet en opbouw van je website. We denken aan alle kanten mee om je klaar te maken voor een krachtige entree op de markt. Vraag eens naar ons overzichtelijke 10-vragen-model waarmee we je ondersteunen.

 Positie bepalen, doelen stellen en koers bepalen zijn continu-processen. 

Niet alleen voor starters
Ook voor bedrijven die al jaren actief zijn, werkt het verfrissend om eens vanaf een afstandje naar de onderneming te kijken. Om de processen te zien, mensen te zien. Welke interactie is er tussen medewerkers en klanten? Hoe wordt er gepraat over het bedrijf, over het product? We kijken met je mee, met ogen van buiten en geven advies op strategisch niveau voor het versterken van identiteit, marketing en communicatie. Eindelijk eens weten hoe klanten denken over uw product of merk?Wij hebben verschillende manieren om uw markt te verkennen.

Wij helpen je verder…

  • Met jouw ‘elevatorpitch’ en presentaties
  • Met het ontwikkelen en krachtig inzetten van jouw huisstijl
  • Met onze Marketing- en communicatiescan
  • Als coach, adviseur en sparringspartner 


Translate »