Uit de Kooi

Posted in

15.00

Uitverkocht

Klaas van Twillert
164 pagina’s
Luxe softcover uitvoering
ISBN: 978-94-92092-13-7 (Solide boeken)
Uitgeverij: Aangeraakt Media i.s.m. Solide boeken

Bekijk ook de uitzending van De Verandering (EO):

Schermafbeelding 2017-10-09 om 11.53.40

Uit de Kooi

Beschrijving

“Leven in vrijheid is voor iedereen weggelegd”, zegt Klaas van Twillert die zelf zijn verslaving overwon. Veertien jaar lang was hij verslaafd aan drugs, seks en alcohol, waardoor hij depressief werd en zwaar in de schulden raakte. In zijn omgeving werd hij gezien als een een hopeloos geval. Zijn vriendin verliet hem, zijn ouders wilden hem niet meer kennen en ook zijn vrienden gaven de hoop op. Toch kwam er een ommekeer in de situatie van Klaas. Dat gebeurde door een aanraking van God. Klaas was na deze geestelijke ervaring niet direct van zijn verslaving af, maar ontdekte een aantal sleutels die hem voorgoed vrij hebben gemaakt. “Principes uit het Woord van God, die ik ben gaan toepassen”, licht Klaas toe. “Die sleutels wil ik dolgraag doorgeven, want ik gun iedere verslaafde een leven in vrijheid.”

Uit de kooi laat zien hoe gemakkelijk het is om verslaafd te raken en hoe moeilijk het kan zijn om met zaken in je leven te breken. Ook voor Klaas ging dat met vallen en opstaan, totdat hij de wonderlijke kracht van Gods genade ontdekte. Hoe dit proces voor hem verliep, beschrijft hij eerlijk en openhartig in zijn boek. Het levensverhaal en de inzichten van Klaas geven hoop en moed; niet alleen voor mensen die zelf met een verslaving worstelen, maar ook voor hen die daar dicht bij staan.

Uit de kooi is een verhaal van hoop voor de hopelozen, troost voor de troostelozen en liefde voor de liefdelozen. Het laat zien dat voor God niets onmogelijk is”, schrijft Jaap Dieleman van De Heilbode & Abba Child Care in zijn voorwoord.

Andere suggesties…