Je dromen begrijpen

Posted in

14.95

Uitverkocht

Het is onmogelijk om de Bijbel te lezen zonder dat het je opvalt hoe vaak God in dromen en visioenen spreekt. Toch zijn dromen voor de meeste christenen nog onontdekt gebied. God spreekt door onze dromen.

Je dromen begrijpen

Beschrijving

God spreekt. Ook als je slaapt.

God spreekt wel degelijk, hoewel de mens dat misschien niet opmerkt. Bijvoorbeeld in dromen en in nachtelijke visioenen als een diepe slaap komt over mensen die op bed liggen. Op zulke ogenblikken opent Hij hun oren en waarschuwt Hij hen. (Het Boek, Job 33:14-17)

Het is onmogelijk om de Bijbel te lezen zonder dat het je opvalt hoe vaak God in dromen en visioenen spreekt. Toch zijn dromen voor de meeste christenen nog onontdekt gebied. God spreekt door onze dromen. Dat doet Hij omdat Hij een intieme relatie met ons zoekt. Droom jij wel eens en ben je benieuwd wanneer God in onze dromen spreekt? Wil je weten welke boodschappen Hij voor ons heeft? Ga dan mee op ontdekkingstocht naar Gods dromentaal.

Alle kinderen van God kunnen leren om met hulp van de Heilige Geest dromen te begrijpen en uit te leggen.

Naast uitleg over dromen, bevat dit boek een uitgebreide en praktische symbolenlijst die je helpt bij het begrijpen van je dromen.

ISBN 978-94-92092-06-9
156 pagina’s

Je dromen begrijpen is een compleet herziene versie van het boek Droom jij weleens, waar Jolande Bijl mede auteur van was.

Andere suggesties…