Darmehbo met Fodmap-dieet

Posted in

21.95

Nieuw: 3e druk Darmehbo. Herziene versie inclusief fodmap-dieet. 192 pagina’s vol recepten, tips en adviezen.

ISBN 978-94-92092-14-4

Darmehbo met Fodmap-dieet

Beschrijving

Darmehbo is bedoeld voor iedereen die in meer of mindere mate buikklachten heeft. Van misselijkheid en oprispingen tot darmkrampen en winderigheid. Van opgeblazen gevoel tot diarree of juist obstipatie.

Naar schatting heeft in Nederland één op de zes mensen in meer of mindere mate last van dergelijke buikklachten. Hier kunnen allerlei oorzaken voor zijn. Van ‘onschuldig’ te veel eten tot een maag- of darmziekte. Veel mensen lijden aan PDS: het Prikkelbare Darm Syndroom. Anderen reageren overgevoelig op bepaalde stoffen uit het voedsel, zoals lactose of gluten.

Nu als derde druk inclusief FODMAP-dieet.

“Wat goed dat dit boek er is! Het is vaak erg lastig de oorzaak van die vervelende en steeds terugkerende maag- en darmklachten op te sporen.Naar mijn overtuiging kun je bij deze zoektocht veel steun hebben aan deze darmehbo.”

dr. Marten Otten, Maag-Darm-Leverarts

Marieke Lebbink en Katinka Huiskamp presenteren Darmehbo. Hiermee helpen zij je om stap voor stap de oorzaak op te sporen en op een gezonde en lekkere wijze goed voor je darmen te zorgen. Het boek bevat tal van voorbeeldmenu’s en tips om je darmen gezond te eten. Darmehbo vormt ook in de praktijk van de behandelend arts of diëtist een waardevolle aanvulling met tal van nuttige adviezen voor de patiënt.

Darmehbo (192 pagina’s) is een uitgave van Solide boeken en kost € 21,95.
ISBN 978-94-92092-14-4