NIEUW: Flint en Flore

Posted in Christelijk

cover-promoFlint en Flore zijn beste vriendjes. Als ze samen spelen, beleven ze de bijbelverhalen alsof ze er zelf bij zijn.

De vrolijke zoekplaten van het Oude en Nieuwe Testament tonen allebei 7 verhalen in een groot landschap. Alle 14 verhalen worden daarnaast stuk voor stuk op vriendelijke wijze verteld vanuit de beleving van kinderen. Doordat de twee de bijbelse gebeurtenissen zelf meemaken worden de verhalen met een frisse blik gebracht. In ieder verhaal komt een bijbelse boodschap naar voren, zonder opdringerig te zijn. Denk hierbij aan de bewondering voor God als schepper, God als liefdevolle Vader en een bijzonder leven als je Jezus volgt.

Aanvullend wordt steeds een eenvoudige vraag gesteld om over na te denken of even door te praten.

Info en webshop