‘Je dromen begrijpen’

Posted in Christelijk

Je-dromen-begrijpen-Jolande-Bijl-SolideboekenGod spreekt. Ook als je slaapt. Vanuit dat besef schreef Jolande Bijl dit nieuwe boek. Een praktisch boek met uitleg en handige symbolenlijst.   

God spreekt wel degelijk, hoewel de mens dat misschien niet opmerkt. Bijvoorbeeld in dromen en in nachtelijke visioenen als een diepe slaap komt over mensen die op bed liggen. Op zulke ogenblikken opent Hij hun oren en waarschuwt Hij hen. (Het Boek, Job 33:14-17)

Droom jij weleens en ben je benieuwd wanneer God in je dromen spreekt? Ga dan mee op ontdekkingstocht naar Gods dromentaal. Alle kinderen van God kunnen leren om met hulp van de Heilige Geest dromen te begrijpen en uit te leggen. Met uitgebreide en praktische symbolenlijst die je helpt bij het begrijpen van je dromen.

Je dromen begrijpen is een compleet herziene versie van het boek ‘Droom je weleens?’

Ga naar de webshop