Bijbel in 1 jaar voor kinderen

Posted in Christelijk

Met illustraties in de sfeer van bekende tekenfilms

Solideboeken-BookInn-Zeewolde-Bijbelin1jaarHet is altijd weer bijzonder om te zien hoe kinderbijbels de Bijbelverhalen in beeld brengen. De kleurrijke illustraties in de Bijbel in 1 jaar, zijn hier een mooi voorbeeld van.

Maandag 21 september presenteerde Solide boeken uit Zeewolde de nieuwe kinderbijbel op een beurs voor boekhandels. Speciaal voor de introductie ontving boek- en geschenkwinkel Book Inn (Dalkruid 3) een exemplaar als symbolische start van de landelijke verkoop.

De Bijbel in 1 jaar is met 365 verhalen en gebedjes opgebouwd als bijbels dagboek. “De kleurrijke illustraties doen denken aan de stijl uit bekende tekenfilms en brengen de bijbelverhalen tot leven.”, vertellen Ivo Solinger en Irene Salomons, ouders van 4 kinderen en sinds 2009 uitgever in Zeewolde. “Met de grote hoeveelheid minder bekende, maar zeker zo mooie Bijbelverhalen is deze nieuwe kinderbijbel een waardevol bezit. Je gaat echt de Bijbel door, van Genesis tot Openbaringen. We zijn heel blij dat we de kans hebben gekregen om deze bijbel uit te geven. Een droom is werkelijkheid geworden”.

bijbelin1jaar2Met de foam hardcover en leeslint is de Bijbel in 1 jaar een robuuste en mooi afgewerkte kinderbijbel. De bijna 500 kleurrijke pagina’s maken de uitgave tot een kinderbijbel van formaat. Een mooi cadeau voor op het nachtkastje van kinderen tot ongeveer 7 jaar.

Naar dit artikel